Vrouwen

Waarom vrouwen liever voor dit kiezen

anoniem bestellen

De meeste mannen vragen het zich wel eens af; waarom kiezen vrouwen soms liever voor een sextoy? Terwijl seks met een man natuurlijker is kunnen vrouwen een voorkeur hebben voor het gebruik van een vibrator of dildo. Dat kan van verschillende dingen afhangen. Het is natuurlijk bekend dat je een seksspeeltje oneindig kunt gebruiken. Waar een echte man soms even een pauze moet nemen, kan een speeltje je non-stop behagen. Daarnaast is het zo dat vibrators en dildo’s er speciaal voor zijn ontworpen om vrouwen in hogere sferen te doen komen. De vormen zijn er zo op gemaakt dat de G-spot wordt gestimuleerd. Bij normale penetratie kan vrijwel nooit de G-spot worden gestimuleerd. Ook het stimuleren van de clitoris is voor een vrouw essentieel voor optimaal genot. Een sextoy heeft de mogelijkheid op verschillende standen te vibreren. Daardoor wordt de clitoris goed geprikkeld. Het enige wat je nodig hebt is goede batterijen!

Hoe kun je anoniem een sextoy aanschaffen?

Wat zijn de beste sextoy tips voor de aanschaf? Je leest dit op bijvoorbeeld sextoystips.com. Wanneer je een sextoy gaat aanschaffen wil je natuurlijk dat dit op een discrete manier kan. Misschien is het de eerste keer dat je besluit er één te kopen. Hoe dan ook, je wilt gênante situaties voorkomen. Om een seksshop binnen te wandelen heb je gewoon wat meer lef nodig. En tegenwoordig is dat helemaal niet eens nodig. Niemand hoeft te weten dat jij klaar bent om te gaan experimenteren in jouw seksleven toch? Vandaar is het super fijn dat je gewoon veilig en anoniem je sextoys kunt bestellen vanuit je eigen vertrouwde slaapkamer. Je kunt zelfs in een privébrowser surfen zodat het ook online niet zichtbaar is voor anderen. Zodoende hoef je je niet druk te maken om anderen en kan je je puur focussen op waar jij behoefte aan hebt! Neem eens een moment de tijd om te bedenken welke spannende fantasieën jij hebt en wat jou opwindt. Laat je inspireren en kies uit een uitgebreid aanbod aan modellen en functies.

Butt plug, is dat ook voor vrouwen?

De butt plug is er in principe voor mannen en vrouwen. Misschien is het idee in het begin wat eng. Toch kan een butt plug iets geweldigs toevoegen aan je seksuele ervaring. Je kan er extra pikante momenten mee beleven. Zie welke tips er zijn op butt plug top 5 van sextoystips.com. Het is namelijk echt niet zo dat butt plugs alleen voor homoseksuele mannen zijn. Dat denken ondanks het feit dat we al in het jaar 2021 leven, nog steeds heel veel mensen.Maar niks is minder waar! Vrouwen kunnen er ook enorm van genieten. Je zult merken dat het een hele andere ervaring is. Echt een toevoeging aan je seksuele beleving. Zo zijn er vrouwen die op andere manieren nauwelijks of nooit een orgasme kunnen krijgen. Met gebruik van de butt plug kan er dan een wereld voor je opengaan. Met behulp van een goed glijmiddel wordt het gebruik nog aangenamer. Ontspan je volkomen en geniet van het moment!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *