GezondheidVrouwen

Wat artrose met je kan doen

Wat artrose met je kan doen

Artrose is een aandoening die je op het eerste gezicht niet ziet. Het is een slijtage van je kraakbeen wat voor veel pijn kan zorgen. Je kraakbeen slijt dan steeds meer af waardoor het zijn kwaliteit verliest en zo je gewrichten stijver maakt. Dit kan veel pijn veroorzaken en het kan zelfs voor ontstekingen bij je gewrichten zorgen. Artrose kan dus veel met je doen en jouw leven minder comfortabel maken.

Artrose handen

Een veelvoorkomende vorm van artrose is artrose in handen. Dit komt bij veel mensen voor die 55 jaar of ouder zijn. Heel veel mensen merken het niet en ervaren geen pijn, maar toch zijn er ook mensen die wel veel klachten ervaren. Zo kan handartrose ervoor zorgen dat je minder kracht kunt zetten met je hand. Wanneer je wel kracht probeert te zetten, kan dit stekende pijnen veroorzaken. Ook voelt de hand dan vaak stijf. Handartrose kan er dus voor zorgen dat je minder zelf kan doen.artrose hand

Artrose knie

Een andere vorm van artrose die veel voorkomt is artrose in de knie. Omdat de knie veel belast wordt in het dagelijks leven, kan artrose in de knie voor veel ongemakken zorgen. Je kunt vooral klachten krijgen na intensief gebruik van de knieën. Dit komt omdat je dan de knie veel buigt en strekt, waardoor de gewrichten in je knieën veel gebruikt worden. Artrose kan er dan voor zorgen dat de knie stijf wordt en pijn gaat doen. Ook kan de knie gaan opzwellen.

Natuurlijke ontstekingsremmers

Om pijn van artrose te verminderen of het zelfs te voorkomen, kun je gebruik maken van natuurlijke ontstekingsremmers. Producten zoals vloeibare groenlipmossel en bio-curcumine kunnen erg helpen bij het verminderen van pijn. Groenlipmossel helpt gewrichtsproblemen zelfs voorkomen. Door deze producten te gebruiken, kun je op een natuurlijke manier voor jouw gewrichten zorgen. Je kunt ze tegenwoordig makkelijk online kopen zodat je ze binnen een aantal dagen in huis hebt. 

Artrose kan dus veel doen met het menselijk lichaam. Het zorgt vooral voor pijnlijke bewegingen en een vermindering van comfort. Het is dan ook vooral belangrijk om artrose zo veel mogelijk proberen te voorkomen zodat je niet met deze ongemakken te maken krijgt! Natuurlijke ontstekingsremmers kunnen hier aanzienlijk bij helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *