KledingmodeVrouwen

Wat zijn trendy jassen voor de winter van 2019 – 2020?

Het is officieel nog winter. Het kan ook nog flink koud zijn in januari en februari. Dus dat betekent dat we nog even de winterjas mogen aanhouden. Het voordeel van winterjassen is dat ze altijd wel meer dan één seizoen meegaan. Natuurlijk wil je ook in de kou er trendy bijlopen op straat. Daarom presenteren we je op de valreep de winterjassen trends voor het seizoen van 2019 – 2020. Scoor dus een van de onderstaande jassen in dit lijstje. Binnenkort is het sale, dus doe er zeker je voordeel mee.

#1 De warme parka

Eigenlijk is dit het meest comfortabele type jas. Bijna elk merk verkoopt wel de parka jassen en dat is niet voor niets. Ze zijn comfortabel, goed gevoerd en staan eigenlijk iedereen. De extra fijne parka jassen zijn de exemplaren met een dikke kraag van nepbont aan de capuchon. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht van de parka’s, zijn ze helemaal niet zwaar om aan te hebben. De moderne parka jassen zijn lekker licht. Door de getailleerde vorm doen deze jassen je ook slanker lijken. Eigenlijk wil je deze jas aan van oktober tot en met maart. Bovendien worden deze jassen ook vaak gedragen door mannen. Je doet hem dus zeker een plezier met een canadian peak jas.

canadian peak jas

#2 De oversized jas

Je zou zeggen dat deze jas totaal niet flatteus is, maar het tegengestelde is waar. Op de grote fashion shows zien we deze jas vaak voorbij komen. Wat blijkt: de oversized jas is ontzettend stijlvol. Het maakt niet uit in welke kleur je hem draagt, of het nu zwart is of juist een lichte kleur. Deze jas heeft vaak ook een grote kraag. De taille kweek je met een riem op die hoogte van je lichaam. Zo zie je er slank en trendy uit.

#3 De mantel

Ook deze jas zien we terug in de winter van 2019 – 2020. De mantel is een lange jas en vaak gemaakt van wol. Hij beschermt daardoor goed tegen de kou. Nadeel is wel dat deze jas minder prettig is in de regen. Wol wordt zwaar en droogt moeilijk. Draag hem dus vooral op koude maar zonnige dagen.

#4 Jas van nepbont

Als je vroeger een bontjas droeg, dan was dat echt een statussymbool. In oude films zie je de vrouwelijke filmsterren vaak een bontjasje dragen over hun mooie galajurk. Het staat dan ook ontzettend chique. Omdat bont vandaag de dag echt niet meer kan vanwege het dierenleed wat erachter zit, verkopen de modemerken en -ketens nu jassen van nepbont. Hiermee weet je zeker dat er geen vossen of konijntjes op een nare manier van hun huid zijn ontdaan. In tegenstelling tot vroeger is de jas ook niet alleen maar te dragen op een galajurk. De jas van nepbont past eigenlijk bij elke outfit.

Wat zijn trendy jassen voor de winter van 2019 - 2020?

#5 Jassen met dierenprint

Ook voor deze jassen geldt dat we niet echt met tijger- of luipaard gaan rondlopen, want dat druist natuurlijk tegen alle principes in. Wel zijn de jassen in de printjes van die mooie dieren erg leuk om aan te hebben. Het maakt niet uit welke print: of dat nu luipaard, tijger of zebra is. Vooral leuk te combineren met een wat meer basic outfit. Ook zijn deze jassen vaak lekker warm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *