KledingKleding AccessoiresVrouwen

Welke kledingstijl overheerst jouw kledingkast?

Kleding

Iedereen heeft wel een stijl die overheerst bij de rest van de kledingstukken. Dit kan streetwear zijn, tomboy, classic. romantische, bohemian, casualm, urban en nog veel meer. Er komen dan ook steeds meer stijlen bij en stijlen van vroeger komen weer terug. Al die stijlen zijn soms zeer lastig, hierdoor weet je niet goed welke stijl bij jou past en voor welke stijl je moet goed. Terwijl jij je helemaal niet aan een stijl hoeft te houden. Draag elke dag waar je zin aan hebt! Toch gaan we de verschillende stijlen verder uitlichten, zodat jij er een beter beeld van krijgt. Wil je weten welke stijl jij morgan aan kan gaan trekken? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Streetwear

Dit is een stijl die de laatste jaren aardig snel is opgekomen. En Covid heeft hier een handje aan geholpen. Onze dagelijkse kleding bestond voornamelijk uit jongingsbroeken en sweaters. Spijkerbroeken werden nog redelijk gedragen, maar dan wel de wijdere variant. Wat ook begrijpelijk is. Als je elke dag in een stretchy broek loopt dan is een skinny jeans niet meer zo prettig. Streetwear is een stoere kledingstijl, je kan het op verschillende manieren dragen, maar de wijde t-shirts en broeken tiperen toch echt wel de stijl

Bohemian

Een hele andere stijl dan streetwear, maar net zo leuk om te dragen! Bohemian is een een vrolijke kledingstijl. Dit komt door de gezellige printjes en zwierige kledingstukken. Deze stijl komt uit het mooie Ibiza. Hierdoor voelt het altijd alsof je op vakantie bent! Ibiza kleding is ook steeds meer terug te vinden in de meeste kledingwinkels. Denk aan de lange jurken met bloemen er op, of de bruine jurken met een leuk printje. De bohemian stijl is ook nog eens makkelijk te stijlen. Kleed de jurk af met mooie hoge bruine laarzen en een mooie hoed!

Classic

Ben je niet zo van de stoere stijl? Maar ook niet van de tierenlateintjes? Dan is de classic look helemaal wat voor jou! Deze stijl kenmerkt zich aan de witte blousjes en zwarte pantalons. Heel basic, maar het staat altijd geweldig. Je ziet er op deze manier namelijk altijd goed gekleed uit. Je kan zo een sollicitatie instappen en daarna gelijk door naar een eettentje! Ook kan je hier heerlijk mee uit gaan, wissel de witte blouse om voor een witte top en je ziet er harstikke feestelijk uit.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *