Vrouwen

Welke masturbator kies jij?

Welke masturbator kies jij?

Een masturbator behoort tot één van de populairste mannen toys van dit moment. Wanneer je op zoek bent naar een leuk en spannend cadeau voor je partner of een goede vriend, dan schiet je hiermee altijd in de roos. Een masturbator is namelijk niet alleen een heerlijk seksspeeltje, maar ook iets wat gewoon iedere man een keer zal moeten ervaren. Het zal het seksleven verreiken en laten zien hoe klaarkomen door masturbatie nóg intenser kan zijn.

Een masturbator is eigenlijk niet meer dan een replica van een vagina. Dankzij de masturbator komt de man heviger klaar en ervaart hij hoe het is om een vrouw te penetreren. Dit is heerlijk wanneer men momenteel niet in een relatie zit of simpelweg een manier zoekt om het masturberen (ook in een relatie) gewoon een stuk leuker te maken.

Als vrouw heb je natuurlijk weinig kennis en ervaring met masturbators. Daarom hebben wij hier een aantal handige tips verzameld om je een beetje op weg te helpen. Want welke masturbator kies jij?

Materiaal

Het gebruik van materiaal in de masturbator is van essentieel belang voor de totale beleving van de man. Het is dan ook het belangrijkste onderdeel van dit seksspeeltje. De meeste masturbators zijn van zeer zacht materiaal gemaakt. Hoewel vrijwel alle masturbator het gevoel van een vagina goed proberen na te bootsen, zijn er wel duidelijke verschillen aanwezig. Zo gebruiken sommige fabrikanten tegenwoordig siliconen. Dit is bewezen de meest realistische nabootsing van de menselijke huid. Met een masturbator gemaakt van siliconen geef je een man de totale beleving van penetratie en is het gevoel bijna niet meer van het echt te onderscheiden.

Verschillende openingen

Het lijkt misschien vreemd om voor je partner een masturbator te kopen. Niets is echter minder waar. Masturberen is heel normaal. Zelfs in een relatie. Dat neemt niets weg van de kwaliteit van jullie seksleven of de wederzijdse aantrekkingskracht. Door te masturberen ontdekken jullie afzonderlijk van elkaar waar jullie van genieten en wat je juist minder prettig vindt. Daarnaast kan het ook de juiste compromis zijn wanneer jij bepaalde dingen niet ziet zitten en hij wel. Denk bijvoorbeeld aan anale seks. Om hem dan toch een beetje tegemoet te komen, kun je kiezen voor een masturbator met een anale opening. Zo kun je anale seks nabootsen met een realistische masturbator. Daar zal je partner zeker versteld van staan.

Minder snel klaarkomen

Voor sommige mannen is een masturbator ook een goede manier om zijn eigen seksleven met zijn partner een boost te geven. Zo vinden veel mannen het moeilijk om niet te snel klaar te komen. Hier heeft het seksleven soms onder te lijden. Zeker wanneer de partner ondertussen meestal niet vaak bevredigd wordt. Met een goede masturbator is hij in staat om te oefenen en zich voor te bereiden op het echte werk. Zo kan de penis getraind worden om minder snel klaar te komen en leer je zelf ook het orgasme uit te stellen. Zo wordt het vrijen uiteindelijk nóg fijner.

Komt jouw partner dus vaak te snel klaar? Met een masturbator kunnen jullie hier samen mee oefenen! Een goed cadeau dus. Niet alleen voor hem, maar uiteindelijk ook voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *