modeVrouwen

Witte sneakers: de plusjes en de minnetjes

Witte sneakers

Sneakers hebben ons modehart veroverd. Al jaren zijn ze razend populair, met de nodige voordelen vandien. Niet alleen zijn ze enorm comfortabel, ook zijn ze er in alle kleuren en maten. Vooral de witte sneakers vliegen vandaag de dag als warme broodjes over de toonbank, en niet zonder reden, want de witte sneaker is ideaal. Dít zijn de nodige voor- en nadelen. 

De voordelen 

Waar menig vrouw normaliter een paar witte pumps onder een jurkje aan zou trekken, bieden de witte dames sneakers een goed alternatief. Niet alleen lopen de witte sneakers een stuk gemakkelijker, ook zijn ze vele malen comfortabeler. Doordat de sneakers een zacht voetbed hebben en daarbij ook nog eens een stevig hielstuk, loop je op wolkjes. Strik de veters stevig vast, en je kunt weer heel wat meters vooruit. Hoewel sneakers zijn ontworpen voor sporters, mede omdat ze zo comfortabel zijn en een goede ondersteuning bieden voor de voeten, zijn ze niet alleen geschikt voor een sport-gerelateerde gelegenheid. Ook buiten het sportveld zijn sneakers heerlijk, en vooral witte sneakers maken het creëren van een outfit die geschikt is voor iedere gelegenheid, goed mogelijk. Witte sneakers, bijvoorbeeld de rs-x puma,  staan classy onder een jurkje naar kantoor, maken een festival-outfit nóg een beetje extra festival, en zijn een ware eye-catcher onder een basic outfit. Ook zwarte outfits doen het goed gecombineerd met witte sneakers, doordat de witte sneakers het zwarte contrast op een modieuze wijze doorbreken, en ze daarbij ook nog eens goed tot hun recht komen.

voordelen witte sneakers

De nadelen

Hoewel de witte sneaker, gekenmerkt door zijn vele voordelen, vooral veel comfort en gemak biedt, brengen de witte parels ook nadelen met zich mee. Zo worden witte sneakers vanzelfsprekend viezer, doordat vuiligheid sneller opvalt, maar zijn ze ook nét iets minder makkelijk schoon te maken, en daarbij te onderhouden. Wel bestaan er gelukkig genoeg middeltjes om deze vuiligheid tegen te gaan, want voorkomen is immers nog altijd beter dan genezen. Tot slot, en dan is het met de nadelen wel gezegd, zien witte sneakers er sneller als gedragen uit. De vouwtjes op de neus van de schoen, die zich op de schoen vormen, indien er met de schoenen gelopen wordt, zullen net iets sneller aan het licht komen, dan een gekleurde schoen zou doen.

De perfecte schoen

Al met al dient de witte sneakers als het perfecte schoeisel. Niet alleen is deze makkelijk te combineren, onwijs comfortabel en geschikt voor iedere gelegenheid, maar ook zijn de nadelen eenvoudig te voorkomen en/of te verhelpen, waardoor de voordelen van de witte sneaker aanzienlijk de bovenhand nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *