modeVrouwen

Zo loop jij er perfect bij op je trouwdag!

perfecte trouwdag

Trouwen is weer helemaal hip. Gelukkig, want wie geniet er nou niet volop van het prachtige beeld van een kersverse bruid en haar bruidegom? Voordat het jawoord kan worden gegeven, moet er een hoop worden voorbereid. En zoals dat bijna altijd het geval is, is een goede voorbereiding het halve werk. Dat geldt zeker voor een bruiloft. De meeste zaken regel je al ruim een jaar van te voren. Denk aan het reserveren van de trouwlocatie, het uitkiezen van de trouwringen, het versturen van de uitnodigingen, het regelen van de getuigen, de kapper, de bruidsmeisjes en niet te vergeten de bruidskleding.

De jurk van jouw en zijn dromen

Uiteraard ben jij voor je aanstaande echtgenoot het allermooiste meisje wat er is. Maar hij (en hij niet alleen) zal helemaal worden weggeblazen wanneer je in een pronovias jurk de trap afdaalt of naar het altaar schrijdt. Deze trouwjurken benadrukken als geen ander je vrouwelijke vormen en maken jou op deze hele belangrijke dag tot stralend middelpunt. De jurken van dit familiebedrijf, zijn wereldwijd in ruim 75 landen te koop. Dat staat garant voor kwaliteit, exclusiviteit en een goede snit. Daar kun je op vertrouwen. Leverancier is onder andere Honeymoonshop met de grootste collectie bruidsmode in Nederland. Elke jurk kan door de ervaren coupeuses geheel naar jouw wensen en jouw lichaam worden aangepast. Het is sowieso verstandig om kort voor de grote dag de jurk nog even te passen. Sommigen gaan de van spanning eten en komen iets aan, anderen krijgen juist geen hap meer door hun keel. Op de dag zelf moet je trouwjurk uiteraard perfect zitten.

trouwjurkStel hem op de proef, maar niet je kapsel of je make-up

De meeste bruiden trouwen traditioneel in het wit. Een witte jurk steekt tegen een licht gebruinde huid nog mooier af. Ga een aantal weken van te voren een paar keer onder de zonnebank maar overdrijf niet. Als je normaal gesproken een lichte huidskleur hebt, komt een diep gebruinde huid onnatuurlijk over.
Hetzelfde geldt voor je make-up. Blijf vooral bij jezelf. Ben jij het naturel type? Houdt dan ook je make-up zo naturel mogelijk en ga niet met donkere oogschaduw of een felle lippenstift aan de slag. Overleg met je schoonheidsspecialiste en laat haar een proef make-up maken. Dat kan ook bij een beauty speciaalzaak. Die hebben meestal een schoonheidsspecialiste in dienst. Misschien heeft je gezichtshuid nog net wat extra aandacht nodig voor de grote dag. Laat eventuele beharing in het gezicht weghalen. Je wenkbrauwen kun je, behalve ze te (laten) epileren, ook verven. Ook hierbij geldt, blijf qua kleur in de buurt van je eigen kleur wenkbrauwen voor een natuurlijk resultaat.
Doe je je haar zelf op de grote dag of laat je dit aan je kapper over? Plan een afspraak voor een proefkapsel. Zo voorkom je teleurstellingen en kun je tegelijk uitproberen of die krullen wel de hele dag stand houden.

Wie de schoen past

Behalve accessoires zoals sieraden, een haarstukje of een sluier, zijn bijpassende schoenen natuurlijk een must. Heb je een korte trouwjurk en zijn je schoenen zichtbaar? Kies dan schoenen in dezelfde wittint als je jurk of juist voor een hele contrasterende kleur. Het model is natuurlijk een kwestie van je persoonlijke voorkeur. Zorg dat je schoenen lekker zitten en houd voor de zekerheid een paar gemakkelijke schoenen achter de hand. Een trouwdag is lang. Verdwijnen je schoenen onder een lange trouwjurk, dan kun je sowieso voor het comfort gaan. Loop je schoenen ruim van te voren in. Dat scheelt pijnlijke voeten en draagt bij aan een vrolijk gezicht. Je aanstaande zal dat weten te waarderen.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *